Kotisiivous

Tilaa kotisiivous Kuopiossa

Tarvitsetko ammattitaitoista ja luotettavaa kotisiivouspalvelua Kuopiossa? Etsitpä sitten apua säännölliseen viikkosiivoukseen tai yksittäisiin siivoustarpeisiin, meillä on ratkaisu sinulle! Tarjoamme monipuoliset kotisiivoukset Kuopion alueella, panostamme laatuun, mutkattomaan asiakaspalveluun sekä tietysti puhtaaseen lopputulokseen. Tutustu alta kotisiivoukseen ja ota yhteyttä, mikäli tarvitset apua kodin siisteyden ylläpitoon.

Kotisiivous on meille enemmän kuin pelkkää siivoamista

Kotisiivous on asiakkaallemme aina pieni loma-arjen pyörityksestä. Joskus apua tarvitsee kiireen keskellä yksittäisiin siivoustarpeisiin, joskus säännöllinen viikkosiivous on paikallaan. Meiltä saat luotettavan siivoojaan, jonka päästät mielelläsi kotiisi hoitamaan pois pölyt, liat, sotkut ja tunkkaisuudet. Yksityishenkilöille suunnattu siivouspalvelumme auttaa luomaan puhtaan ja viihtyisän kodin. Ammattitaitoiset siivoojamme käsittelevät kotisi jokaisen nurkan ja pinnan huolella ja kunnioittavat kotisi yksityisyyttä. Siivoukseen kuuluu tarpeiden mukaan kaikki lattioiden imuroinnista ja lattiapintojen pyyhkimisestä aina ikkunoiden pesuun ja kylpyhuoneen perusteelliseen puhdistukseen – me huolehdimme siitä, että kotisi säteilee puhtautta ja raikkautta. Teemme yksityishenkilöille myös remonttisiivouksia esimerkiksi huoneistoremontin tai muun remontin yhteydessä.  

Mitä kotisiivoukseen kuuluu?

Kotisiivouspalvelumme räätälöidään aina tarpeiden mukaan ja laajaan palveluvalikoimaamme kuuluu kaikki, mitä kotisiivoukselta tarvitset. Laadimme sinulle tarjouksen siivoustoimenpiteistä, jotka varmistavat kodin perusteellisen ja raikkaan siisteyden. Alla on lista suosituimmista kotisiivouspalveluihimme kuuluvista tehtävistä. Teemme myös erikoissiivouksia, kuten desinfiointeja ja hajunpoistoja.

  • Lattioiden imurointi ja puhdistus: käytämme imureita, jotka sitovat pölyn ja lian veteen. Imurin järjestelmä ei käytä lian keräämiseen pölypussia, vaan lika menee suoraan imurin vesiastiaan. Vesi suodattaa pois jopa 99,95% pölyhiukkasista, jolloin huoneilmasta tulee ihanan puhdas ja raikas.
  • Mattojen imurointi: poistamme pölyn ja roskat mattojen syvemmistäkin kuiduista.
  • Ovien, ovenpielien ja lattialistojen pyyhkiminen: huomioimme yksityiskohdat ja pyyhimme huolellisesti kaikki ovet, niiden puitteet, ovenpielet sekä lattialistat.
  • Tasojen ja kosketuspintojen pyyhkiminen: käsittelemme kaikki tasot ja kosketuspinnat, kuten pöytätasot, työtasot, hyllyt ja kalusteet.
  • Peilien ja lasipintojen pyyhkiminen: pyyhimme peilit ja lasipinnat jälkiä jättämättä, jotta ne säihkyvät kirkkaina.
  • Kylpyhuoneen puhdistus: kylpyhuoneessa suoritamme perusteellisen puhdistuksen. Tähän sisältyy wc-pöntön, hanojen ja altaiden pesu, seinien pyyhkiminen roiskeista sekä suihkutilan ja lattian puhdistus.
  • Keittiön puhdistus: keittiössä keskitymme lattioiden, tasojen, tiskialtaan ja lieden takana olevan seinän asianmukaiseen puhdistukseen. Puhdistamme myös keittiönkaapit tahroista ja suoritamme roskakaapin puhdistuksen sisältä.

Kotisiivous Kuopio – Sinulle räätälöity palvelukokonaisuus

Teemme kotisiivouksia yksittäisenä palveluna, viikkosiivouksina, kerran kuukaudessa tai vaikka joka toinen viikko. Toimimme aina joustavasti ja asiakas edellä, joten voimme muuttaa siivousaikatauluasi täysin tarpeidesi mukaan. Jos tunnet tarvetta erilaisille arjen aputoimille, kuten kaupassa käynnille, pihatöille tai vaikka taulujen kiinnityksiin, voimme auttaa myös niissä. Nämä ovat suosittuja etenkin vanhempien ihmisten kotisiivousten yhteydessä.

Kotisiivous kannattaa! Ota yhteyttä ja tilaa kotisiivous Kuopiossa.

Kotisiivous antaa sinulle arvokasta aikaa. Ammattisiivoojat tuntevat erilaiset siivousmenetelmät ja -tekniikat, joiden avulla saavutetaan parhaat mahdolliset tulokset. Siisti koti luo rauhallisen ja viihtyisän tunnelman, ja puhtaat pinnat sekä raikas ilma luovat miellyttävän elinympäristön ilman pölyä ja allergeeneja. Ja mikä parempaa olisikaan kuin koti-ilta sohvalla ilman siivousta! Tässä vain muutama syy, miksi säännölliseen ammattilaisten toteuttamaan kotisiivoukseen kannattaa panostaa.

Puhdasmaailma tekee kotisiivoukset kaikkialla Kuopiossa. Ota yhteyttä, siivoamme kotisi!

Ikkunoiden pesu

Puhdasmaailma tarjoaa laadukasta ikkunanpesupalvelua, joka tekee ikkunoistasi säihkyvän puhtaat. Meillä on koulutettu ja ammattitaitoinen tiimi ikkunanpesijöitä, jotka tuntevat erilaiset ikkunatyypit ja osaavat käsitellä niitä oikein. Me käytämme tehokkaita ja turvallisia puhdistusmenetelmiä sekä ammattilaisille suunniteltuja välineitä ja aineita varmistaakseen parhaan lopputuloksen. 

Ymmärrämme ikkunoiden merkityksen kodin ulkonäölle ja valoisuudelle. Puhtaat ikkunat tuovat valoa sisätiloihin ja tekevät kodista raikkaamman. Siksi panostamme tarkkuuteen ja huolellisuuteen jokaisessa ikkunanpesu keikassamme. 

Anna Puhdasmaailman ammattilaisten hoitaa ikkunanpesu puolestasi. Ota yhteyttä meihin tänään ja anna ikkunoillesi uusi loisto!

Lattioiden pesu

Tarjoamme Puhdasmaailmassa laadukasta lattioiden pesupalvelua, joka tekee lattioistasi kiiltävän puhtaat. Tunnemme eri lattiamateriaalit ja tiedämme, miten puhdistaa ne perusteellisesti. Käytämme laadukkaita ja turvallisia puhdistusaineita sekä erikoisvälineitä varmistaaksemme lattioidesi puhtauden ja kiillon säilymisen. 

Ymmärrämme, että lattiat ovat kodin keskeinen osa ja niiden puhtaus vaikuttaa koko kodin ilmeeseen. Siksi panostamme tarkkuuteen ja huolellisuuteen jokaisessa lattianpesukeikassamme. Haluamme, että voit astella puhtailla ja raikkailla lattioilla, jotka tekevät kodistasi viihtyisän ja siistin. 

Anna Puhdasmaailman ammattilaisten hoitaa lattioiden pesu puolestasi . Ota yhteyttä meihin tänään ja anna lattioillesi uusi kiilto!

Lattioiden vahaukset

Puhdasmaailma tarjoaa laadukasta lattioiden vahauspalvelua, joka tekee lattioistasi kauniin hohtavat ja kestävät. Tiedämme eri lattiamateriaalit ja sen, miten vahaus tehdään oikein. Käytämme korkealaatuisia vahatuotteita, jotka luovat kestävän suojakerroksen lattialle. 

Vahaus auttaa estämään naarmuja, likaa ja kulumista, jolloin lattiat säilyvät kauniina pidempään. Kiiltävät ja hyvin hoidetut lattiat luovat viihtyisän ja siistin tunnelman. Siksi panostamme tarkkuuteen ja huolellisuuteen jokaisessa vahausprojektissa. Haluamme, että lattiasi näyttävät upeilta ja kestävät arjen rasituksia. 

Anna Puhdasmaailman ammattilaisten hoitaa lattioiden vahaus puolestasi. Ota yhteyttä meihin tänään ja anna lattioillesi uusi hohto!

Sohvien ja mattojen pesu

Tarjoamme Puhdasmaailmassa ammattitaitoista sohvien ja mattojen pesupalvelua, joka tekee niistä raikkaita ja puhtaita. Koulutettu ja ammattitaitoinen tiimimme tuntee erilaiset sohvatyypit ja mattojen materiaalit. Me käytämme tehokkaita ja turvallisia puhdistusmenetelmiä sekä erikoisvälineitä ja -aineita varmistaakseen parhaan lopputuloksen. Puhdistusprosessimme poistaa lian, tahrat ja pölyn tehokkaasti, jättäen sohvat ja matot raikkaiksi ja hygieenisiksi. 

Sohvat ja matot ovat tärkeitä kodin sisustuselementtejä ja niiden puhtaus vaikuttaa viihtyisyyteen. Siksi panostamme tarkkuuteen ja huolellisuuteen jokaisessa pesutehtävässämme. Haluamme, että voit nauttia puhtaista ja raikkailta tuoksuvista sohvilta ja matoilta, jotka luovat viihtyisän ilmapiirin kotiisi. 

Anna Puhdasmaailman ammattilaisten hoitaa sohvien ja mattojen pesu puolestasi. Ota yhteyttä meihin tänään ja anna kodillesi uusi raikkaus ja puhtaus!

Muuttosiivous

Puhdasmaailmalta saa luotettavaa ja perusteellista muuttosiivouspalvelua, joka tekee muutto valmisteluista vaivattomia ja antaa sinulle aikaa keskittyä uuden kodin järjestelyihin. Meillä on kokenut ja ammattitaitoinen tiimi, joka ymmärtää muuttojen erityistarpeet. Teemme perusteellisen siivouksen kodin kaikissa osissa, kuten keittiössä, kylpyhuoneessa, makuuhuoneissa ja yleisissä tiloissa. Käytämme tehokkaita puhdistusaineita ja -välineitä, jotka poistavat lian, pölyn ja jättävät kodin raikkaaksi ja siistiksi.

Haluamme tehdä muuttosiivouksesta mahdollisimman vaivatonta sinulle. Meidän tehtävämme on huolehtia, että jätät vanhan kodin puhtaana ja hyvässä kunnossa uusille asukkaille tai vuokranantajalle. Voit luottaa siihen, että jätämme kodin kiiltävän puhtaaksi ja valmiiksi seuraavaa vaihetta varten.

Anna Puhdasmaailman ammattilaisten hoitaa muuttosiivous puolestasi. Ota yhteyttä meihin tänään ja anna meille mahdollisuus tehdä muutto valmisteluista sujuvia ja stressittömiä!