Yritys

Siivouspalvelu Kuopiossa, jotta asiakkaan arki olisi mahdollisimman sujuvaa ja helppoa!

Puhdasmaailma on uusia siivousmenetelmiä sekä erikoispuhdistuksia tarjoava siivousalan edelläkävijä, johon asiakkaat ovat luottaneet jo lähes 15 vuoden ajan.

Siivouspalvelumme toimintaperiaate on huolellinen siivousjälki ja ystävällinen asiakaspalvelu, jotta asiakkaan arki olisi mahdollisimman sujuvaa ja helppoa. Tästä viestivät useat alkuajoista olevat asiakassuhteet. Puhdasmaailma panostaa toiminnassaan erityisesti raikkaaseen sekä puhtaaseen huoneilmaan. Käytämme siivouksissa laadukkaimpia siivousvälineitä ja -aineita. Anna siis meidän tehdä arjestanne puhdas ja vaivaton kokonaisuus!

Palvelumme

Tarjoamme ammattitaitoista sekä luotettavaa ja asiakaslähtöistä siivouspalvelua niin yksityisille asiakkaille kuin yrityksillekin. Teemme myös erikoissiivouksia (esimerkiksi desinfioinnit ja hajunpoistot). Taloyhtiöiden porras- ja rappusiivoukset sekä lattioiden vahaukset kuuluvat myös palveluihimme. Siivoojamme ovat kokeneita ja koulutettuja ammattilaisia, joilla on kokemusta erilaisten pintojen ja tilojen siivoamisesta. He tietävät, miten ja millä liasta päästään eroon! Tutustu Kuopion seudulla tarjoamiimme siivouspalveluihin alla olevasta linkistä.

Siivouksistamme

Siivouksissa käytämme imureita, jotka sitovat pölyn ja lian veteen. Imurin järjestelmä ei käytä lian keräämiseen pölypussia, vaan lika menee suoraan imurin vesiastiaan. Vesi suodattaa pois jopa 99,95% pölyhiukkasista, jolloin huoneilmasta tulee ihanan puhdas ja raikas. Lisäksi panostamme siivouspalveluissamme vain laadukkaisiin ja ympäristöystävällisiin siivoustuotteisiin, jotta voimme taata puhtaan lopputuloksen samalla kunnioittaen ympäristöä.

Tarjoamme siivouspalveluita kaikkialla Kuopion seudulla

Olipa kyseessä kodin säännöllinen viikkosiivous, toimitilan suursiivous tai jokin erityissiivous, ammattitaitoiset siivoojamme ovat valmiina auttamaan ja helpottamaan arkea. Ymmärrämme, että jokaisella asiakkaalla on omat tarpeensa ja toiveensa siivouksen suhteen. Siksi räätälöimme siivouspalvelumme aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Voit valita juuri sinulle sopivan siivousohjelman ja aikataulun, ja luottaa, että kotiisi tai muuhun siivottavaan kiinteistöösi saapuu luotettava ja osaava tekijämme.